Kombi prevoz putnika Beograd - Prevoz putnika do Aerodroma Nikola Tesla Beograd


KOMBI PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD - SRBIJA

Prevoz putnika nije linijski, već se organizuje po potrebi za pojedince ili grupe putnika po principu iznajmljivanja vozila sa vozačem.

Kombi prevoz putnika Beograd - Najam kombi vozila za prevoz putnika sa vozačem na sat, dan i više danaKombi prevoz putnika u organizaciji agencije Tea Tours za prevoz putnika u Beogradu i na teritoriji cele Srbije podrazumeva kombi prevoz pojedinaca i grupa putnika sa jedne na drugu adresu ili mesto prema dogovoru. Kombi prevoz putnika se ugovara pre početka putovanja, tako da ne postoje bilo kakve nepoznanice u pogledu cene ili načina i trajanja usluge.

Kombi prevoz putnika se ugovara kao iznajmljivanje kombija sa vozačem koji je klijentu na raspoalganju tokom celog perioda korišćenja usluge.

Iznajmljivanje kombija za prevoz putnika se može ugovoriti na sat, dan ili na više dana, a to podrazumeva:

Iznajmljivanje kombija za prevoz putnika na sat

Iznajmljivanje kombija za prevoz putnika na sat se najčešće radi u slučaju potrebe za prevozom putnika na kraćim relacijama i uglavnom u jednom smeru. Ovu uslugu uglavnom koriste pojednici ili grupe za prevoz od hotela do aerodroma i autobuskih stanica, kao i za prevoz od mesta dolaska (aerodrom i sl.) do hotela i drugih smeštajnih kapaciteta ili adresa.

Cena se u slučaju iznajmljivanja kombija sa vozačem na sat računa na osnovu broja putnika, kilometraže i sl. Okvirnu cenu prevoza putnika kombijem po satu ili kilometru možete pogledati na stranici cena kombi prevoza putnika.

Iznajmljivanje kombija za prevoz putnika na dan

Iznajmljivanje kombija za prevoz putnika na dan predstavlja najam kombi vozila za prevoz putnika sa vozačem na jedan Auto dan (najam vozila sa vozačem do 12 sati angažovanja i to do 250km (zbirno u oba pravca).

U cenu su uračunati gorivo i vozač, dok putarine nisu uračunate i idu na teret klijenta.

Iznajmljivanje kombija za prevoz putnika na više dana

Iznajmljivanje kombija za prevoz putnika na više dana predstavlja najam kombi vozila za prevoz putnika sa vozačem na više Auto dana (1 auto dan je najam vozila sa vozačem do 12 sati angažovanja dnevno).

U cenu su uračunati gorivo i vozač, dok putarine nisu uračunate i idu na teret klijenta. U slučaju najma kombi vozila za prevoz putnika sa vozačem na više dana, klijent obezbeđuje smeštaj i hranu za vozača u toku korišćenja usluge za sve dane nakon prvog auto dana.