Kombi prevoz putnika na aerodrom Beograd


KOMBI PREVOZ PUTNIKA - AERODROM BEOGRAD

Prevoz putnika nije linijski, već se organizuje po potrebi za pojedince ili grupe putnika po principu iznajmljivanja vozila sa vozačem.

Kombi prevoz putnika - Aerodrom BeogradU okviru usluge kombi prevoza putnika, agencija Tea Tours nudi i kombi prevoz do i sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu. Kombi prevoz do i sa aerodroma Beograd se organizuje u skladu sa zahtevima klijenta i nije linijski. Kombi vozilom za prevoz putnika se može prevesti najviše 8 putnika, a za veće grupe Tea Tours ima mogućnost prevoza minibusom do 21 i autobusom do 82 putnika.

Prevoz do aerodroma po dogovoru

Nakon dogovora o kombi prevozu putnika sa ili do aerodorma u Beogradu, vozač Tea Tours kombi prevoza dočekuje putnike ispred aerodromskog terminala u dogovoreno vreme. Ako je potrebno vozač kombi vozila može putnike dočekati u holu aerodroma sa natpisom imena klijenta ili nekog iz grupe putnika koji se prevoze radi lakšeg raspoznavanja i dalje organizacije.

U slučaju kašnjenja leta ili drugih razloga, kombi vozilo će vas čekati. U slučaju odlaganja leta ili nekih  otkazivanja putovanja, molimo vas da što pre obavestite.

Prevoz putnika i prtljaga

Pre početka dogovorene vožnje i u slučaju potrebe vozač može pomoći oko ukrcavanja prtljaga i pravilnog raspoređivanja radi udobnijeg putovanja i zaštite prtljaga (lomljive stvari i sl.). Kombi vozila imaju uglavnom dovoljan prtljažni prostor, ali ako postoji potreba više prostora, molimo da to uključite tokom dogovora kako bi se prostor obezbedio pravovremeno.

Kombi vozači agencije Tea tours imaju dugogodišnje iskustvo, profesionalni su i ljubazni, pa kombi prevoz putnika Tea Tours može garantovati udobno, bezbedno i brzo putovanje do i sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.

Cena kombi prevoza putnika do aerodroma

Cena kombi prevoza do i sa aerodroma zavisi od nekoliko faktora, pa ukoliko želite da saznate cenu kombi prevoza putnika u vašem slučaju, molimo pozovite ili pošaljite poruku koristeći podatke na stranici kontakt za kombi prevoz putnika. Okvirne cene možete pogledati na stranici cena kombi prevoza putnika.